happy halloween och så vidare

då var det sista dagen i oktober och halloween! snart, eller ja om en liten stund, ska jag iväg på halloweenpartey hos en i min klass. Fick reda på igår att man skulle vara utklädd, och eftersom min familj är fattig på utklädningskläder får jag se allmänt tråkigt svart och röd ut... Nu sitter jag och borde inte skriva på datorn eftersom jag väntar på att mitt nagellack ska torka. Jag har inte haft nagellack på år känns det som. Det fungerar inte riktigt när man är i stallet nästan varje dag, det försvinner liksom bort då. Nej nu ska jag fortsätta gossa ner mig i min soffa och lyssna på musik. Känner för att se Billy Elliot (som förresten är världens bästa och mysigaste film som man bara måste se!!!) men jag har inte tid så det får bli någon annan gång!
 
 så här får ni lite fin gitarrmusik!
 
 


Face2Face

ni kanske funderat över varför det varit så tomt på bloggen några dagar. Då kan jag svara på varför nu: Jag har inte varit hemma utan i goa lilla Värnamo! Var där på konferensen Face2Face och det var nice! Passade på att fylla år mitt i helgen också, det var mysigt! Så nu får jag sitta bakom en ratt i en bil och faktiskt trycka på gasen, nästan.. Kom hem idag och blev ett par Dr Martens rikare, det gjorde mig väldigt glad! :D
Nu ska jag fortsätta sitta i soffan och njuta av att det är varmt här inne!!


...man måste dö några gånger innan man kan leva!

ja och eftersom jag just nu är död känns det ganska uppmuntrande att jag kommer leva om jag dör några fler gånger. Jag orkar verkligen inte mer skolarbete! Här sitter jag i köket med datorn uppe och en fet biologibok som jag knappt orkar öppna. Det bästa är ju att jag fick lite migrän när jag kom hem från skolan och förlorade tre timmars värdefull pluggtid på grund av det.... och jag kan bara säga det att hjärnan fortfarande inte fungerar eftersom det tar inte bara en eftermiddag för migränen att försvinna, nej det tar tre dagar!
Nej nu ska jag inte sitta och gnälla i ett inlägg! Man ska leva livet, ha det gott och skratta mycket! :D och eftersom jag har fått någon slags vana i att ha en låttitel som rubrik till mina inlägg kan jag lika gärna slänga in låten varje gång så att ni kan få njuta av den underbara musiken, leva livet och inte vara surmoster som jag är just nu! så här får ni lite av den kära Håkan Hellström!!
 
 


no more Darwin...

.. så känner jag just nu. Har varit ledig idag och kunde för en gång skull sooova imorse. Gick och la mig supertidigt igår och sov elva timmar i sträck, underbart! Men kan inte säga att jag haft en chill dag bara för det. Nej för naturare som jag är var jag tvungen att plugga hela dagen, jippie! Jag satte mig på biblioteket tillsammans med två kollegor och kände mig allmänt effektiv i någon timma eller så. Sen gick jag hem till en kär vän och skrev betydligt mindre på min text om hur Darwins teori påverkat samhället osv. Däremot fick min musikaliska sida arbeta betydligt mer när vi satt och gjorde mystisk elektromusik och planerade inför Muse (yeah). 
Nu ska jag fortsätta på min helt ofantastiska text om Darwin och trycka i mig lite toast. njut av livet med lite bra musik! 
 
 
 
 


Lillfredag!

Då var det lillfredag! Vi är nämligen leeediga imorgon, fast jag måste nog sitta och plugga hela dagen ändå, men jag får sova hur länge jag vill :D 
Igår rann många tårar ner för mina kinder när jag tittade på sista avsnittet av den otroligt sorliga "Torka aldrig tårar utan handskar". Den var verkligen superbra men jag blev så otroligt känslosam av den, log och grät samtidigt. Kanske inte så konstig eftersom den var sorlig. Rekommenderar den verkligen! 
Men nu ska jag, Klara och Rebecca fortsätta rita och skriva fakta om vår lilla dinosaurie! ha en grym dag!
 
 
 
 


varsågod

eftersom jag är så trött att jag håller på att somna på lektionen ska ni få en bra låt. Enjoy!
 


skrattproblem

jag har ett allvarligt problem; jag kan inte kontrollera mitt skratt. Det innebär alltså att jag kan börja skratta, när jag inte har någon anledning att egentligen göra det. Jag tränar på friskis och svettis varje söndag (kom precis hem därifrån nu), det är en pers för mig. I en hel timma varje söndag håller jag på att dö av skratt, eftersom jag inte tycker det är såå roligt att träna har jag inget svar på varför. Jobbigt är det och folket stirrar på mig som jag vore konstig (det kanske jag är också...). Det blev inte mycket bättre idag av att ledaren hade lagt till Gangnam style som sista låt och jag fick tvinga mig själv att dansa mig igenom den utan att gapskratta. Det var betydligt jobbigare än själva träningen! 
I vilket falls om helst blev jag inspirerad av det vackra vädret och skrev en låt på väg till träningen. Kort tog jag också eftersom jag tyckte det var fint :)
Jag var på stan också med väldigt god vän och åt den godaste muffinsen jag någonsin smakat. Borde verkligen provas av alla i denna värld: lyxmuffins hos Condeco. Mums!!
 
 


mättsomenplätt

oj så mycket för mycket jag har ätit. Känner mig nästan illamående efter allt godis och alla kakor. Hade lite filmkväll med Klara x2! det var mysigt och vi såg Nyckeln Till Frihet (igen) som jag verkligen tycker man ska se, den blir faktiskt ännu bättre andra gången man ser den!!! 
Nu sitter jag och försöker leka konstnär genom att måla något som mamma tyckte att vi skulle sätta upp på väggen, nej tycker jag, får väl förstöra den på något sätt så att hon ångrar sig! nu ska jag fortsätta och vara lite social på facebook innan jag ska dö i min säng av trötthet. Godnatt!! 


engelskalektion

nu sitter jag och väntar på att vår engelskalektion ska börja. Jag ritade något kul på förra rasten, kan inte säga att det blev något bra, lite mönster bara som var rätt coolt att titta på om man stod på avstånd. Känner att jag blev otroligt sugen på godis. Tänk så gott med mörk choklad och en sån där röd-svart dödskalle..!


oj så trött...

förstår inte vad som hände men under spanskan idag bara dog min hjärna och jag blev hur trött som helst. Känner fortfarande att jag är lite borta trots att jag sprungit runt som en tok och spelat badminton på gympan. Tror faktiskt att jag ska vara så duktig och springa en liten sväng när mamma rider. Känner jag mig själv kommer det inte bli så men man vet ju aldrig.. :)


lite sådär reflexig

här ligger jag i soffan och tittar på fotboll. Eller egentligen tittar jag inte, det är pappa. Men eftersom jag är trött och inte orkar plugga på oregelbunda spanska verb, kan man säga att jag också tittar på det.. långsökt kände jag där. Har i alla fall tillbringat hela eftermiddagen i stallet och njutit av att jag inte behöver plugga något mer på idéhistoria (just nu i alla fall). Mamma hade varit i farten och handlat in mer reflexer än nödvändigt så jag kände mig lite sådär halvt överreflexig när jag red iväg och det inte ens var helt mörkt. Nu ska jag slötitta lite på fotboll och hoppas att Sverige slår Tyskland (icke troligt)!! Nu gjorde visst Tyskland mål efter åtta minuter, oväntat...! 
 
ögonblicksbild jag fick på en kompis (http://isvindar.blogg.se/) häst.Tycker den är rätt häftig!
 
 


jag är kass

eftersom jag ej kan fokusera ska ni få lite musik att lyssna på!
 
 
 


flitig pluggare

nu är vi här igen på biblioteket och försöker plugga lite. Hoppas jag får något gjort och att vi inte blir ofokuserade hehe :) men ciao nu ska jag köpa en macka!


redan de gamla grekerna...

ja så säger man väl!? Jag borde egentligen plugga lite om dem, har prov i historia på tisdag men jag känner mig bara så fruktansvärt trött på skolan att jag inte orkar.. Jag har istället spenderat min dag i min Ullareds version av One Piece och spelat gitarr (underbart!). Ritat har jag också, och lagt över kort jag tagit med mobilen till datorn, så nu ska ni få se lite av det jag ritat under året! :) Båda bilderna ni får se idag gjorde jag som bilduppgifter i skolan!
 
 tydligen ritade jag denna förra året.. I alla fall ett försök att rita av en bild av Escher
 
Mitt försök att rita av Leonardo DiCaprio!


lördag!

mysig lördagskväll med film och popcorn! såg på Midnight in Paris med familjen, faktiskt riktigt mysig film, jag gillade den mycket! Nu sitter jag (ovanligtvis) med penna och papper och försöker rita lite, kanske något som kommer upp på bloggen senare, får se! Nu tror jag att jag ska upp och sova lite, behöver nog det ^^ 


tick of time..

här sitter jag framför datorn och tjockar ner mig och förstör tänderna med godis, det är det värt! Blir ännu mer värt eftersom jag har musik på också. Letar runt på nätet efter stålsträngad gitarr som jag bestämt mig för att det är dags att köpa! Har "bara" två nylonsträngade gitarrer och en elgitarr så jag vill skaffa mig en med stålsträngar också. Synd bara att de är så fruktansvärt dyra. Hoppas på att hitta en bra begagnad till ett lite bättre pris. Dags att spara är det i alla fall, men först ska jag skaffa mig mina efterlängtade Dr Martens!!
 
...och lite mer The Kooks, det finns verkligen inte
en enda låt som inte är värd att lyssna på med dem!! 


godnatt!

nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon och jag vill ju inte vara helt död :) hittade en bild jag tog för ett tag sedan som bara är hur gullig som helst så jag tänkte dela med den till er!



vita bilar <3

Här sitter jag på biblioteket igen, men idag pluggar jag inte! Istället sitter jag med två flitiga LoL-spelare och eftersom jag inte har med min datormus till skola kan jag inte vara med.. Vi har precis haft prov och jag har insett att jag gjort en del misstag (som att missuppfatta frågor och glömma bort att svara...) och vi är på biblioteket just nu eftersom vi väntar på att vår buss som går om en timma! Men innan det ska jag kila in på coop och köpa VITA BILAR! :D som jag, för er som inte vet, letat efter i veckor! 
 
 
 
 
 


biblioteksplugg!

här sitter vi i biblioteket och är duktiga och pluggar! härligt med binärt talsystem, celler och atomer. Hoppas jag får någonting gjort haha! :)
 
såhär duktiga är vi!


ofokuserad

har en sån där dag där jag inte kan fokusera på skolan överhuvudtaget... istället för att räkna matte och läsa om kvarkar sitter jag och ritar och skriver ner låttexter, värt.
Nu ska jag ha sista lektionen för idag, biologi, och jag måste verkligen försöka fokusera så att jag kan få något resultat på provet imorgon! :)


håltimma

eller vad man ska kalla det för. Vi hade spanska prov och det gick snabbt så nu har vi en timma och tio minuter innan idrottslektionen (höjdhopp, jag suger). Nu ska jag försöka göra lite flashcards med olika organeller (som jag äääntligen fattat vad det är) i celler :)


duktig..

känner att det blev många inlägg idag.. tycker att jag har varit duktig och pluggat i en hel timma nu. Hoppas jag klarar mig imorgon på spanskan och engelskan. Nu tycker jag det räcker för mitt huvud så jag ska sätta mig framför tv:n och bara slappa!
För er som är nyfikna kan jag säga att jag spelat in mig själv när jag spelar och sjunger nu.. kan inte säga att det blev något bra men det kan hända att det kommer upp på bloggen vääldigt snart! :) ha det gott sålänge!


jag borde plugga...

... men det gör jag inte. För jag vet inte vart jag ska börja någonstans och jag känner mig ganska körd för vi har spanska prov imorgon :)) istället sitter jag här med min kära vän youtube och tittar på the kooks när de spelar bak i en svart taxi (black cab session), man lever ju faktiskt bara en gång så varje sekund räknas!!
 
 


kloridjon

nu heter inlägget så för Klara sa det.. Vi har kemi nu och jag sitter och lyssnar på The Kooks (unusual). Nu kommer det verkligen fram på min blogg hur mycket jag tycker om dem.. ska ta det lite lugnt haha. Hittade i alla fall två bilder som jag ritade för någon månad sen som jag tänkte att ni kunde få se, sådär på tal om The Kooks och bra musik! :)
 
Luke Pritchard (sångaren i The Kooks för er som inte vet)
 
Alex Turner (sångaren i Arctic Monkeys som nästan är lika grymma som The Kooks)


min musikaliska sida

nu har jag i ett ögonblick visst lovat att lägga ut när jag spelar och sjunger på bloggen.. vet inte när detta blir än men nu vet ni vad som kommer hända här inom en snar framtid.. yey jag har aldrig visat någon utom min musiklärare förut haha..


take only what you need from them..

här ger jag er det jag knarkat hela helgen. Kärlek till Luke Pritchard och hela The Kooks som är så fruktansvärt bra att jag gråter på det!
 


smakprov...

här kommer lite av det jag målade igår kväll och dag. Ingen av dem är färdiga än, utan ni får ett litet smakprov på vad jag gör när jag är själv :)
(observera att bliderna är tagna med mobilkamera och då blir det inte bra haha..)
 
 
 
 
 
 
 


godermorgen

godmorgon, här sitter jag och väntar på att vän ska äta frukost så att jag och annan vän kan spela LoL med honom. så roligt har jag! :)


love it all!

gookväll! har det mys och testar ett nytt sätt att måla, får se hur bra det blir. Kanske lägger upp det på bloggen när det är mer färdigt...! lyssnar på musik som inspiration, The Kooks får stå för den mesta delen idag, inte ovanligt nej.. därav rubriken, en låt jag faktiskt inte hört förut med dem (fanns det en sån???) adios, nu ska jag fortsätta vara konstnärlig!


dansapausa

eftersom jag är allmänt kär i musik hoppar jag just nu runt och dansar med hög musik på. Så härligt man kan ha! superfint väder ute, funderar på om jag ska hitta på något annat än att bara sitta inne hela dagen. Var ju faktiskt i stallet imorse, men något mer känner jag att jag måste göra... nu ska jag inspirera er med lite musik så kan ni ha så där kul och föreställa er mig hoppa runt här hemma och dansa till den! (jag hoppas det fungerar att lägga ut videos, är det bara vitt, kommentera!!)
 
 tack philip för att du påminde mig om denna underbara låten.
jag kan inte säga att jag förstår musikvideon men jag den är kul..
 
 The Kooks är, och kommer alltid vara, bäst!


matteprov..

sitter med matteboken uppslagen och försöker desperat att få något gjort. det lyckas inte... jag borde inte få ha penna och papper på samma bord som jag sitter och pluggar, det måste jag verkligen lära mig! Jag har alltså, istället för att plugga, börjat rita ett nytt porträtt, ajabaja på mig själv säger jag bara. Efter det här inlägget ska jag vara superflitig och räkna matte som aldrig förr! nu köööör jag!!
 
 
 
 
 


rykande projektor...

jahapp då var det torsdag och veckan är snart slut (heeeeeelg!!!) och idag är det inte minst KANELBULLENS DAG! och då undrar ni varför rubriken till detta inlägg är rykande projektor. jo nu var det så att projektorn i klassrummet började ryka och nästa brinna så nu luktar det blä i klassrummet. bra jobbat för 40 naturare...
 
Kotiuunin_korvapuusti_large
 
 


goodiis

u har vi haft nyår i kemisalen. Vår lärare brände och sprängde natrium, jätte skoj. Nu ska jag läsa några sidor i kemiboken innan det är godisregn på vår skola (jippiee!) så det ska bli gott att få lite godis innan lunch, känner att det kan bli kaos om 1800 elever ska vara med och fånga godisar... 
 
jag har varit så rolig och ritat solsystemet på mitt projekthäfte, skalenligt och så.. :3


ny design!

Tog mig en paus från pluggandet och sitter nu och klipper och klistrar ihop en ny header! Jag hoppas den blir klar snart, kan inget lova eftersom jag har så mycket med skolan nu (....) samtidigt som jag fixar designen pluggar jag engelska glosor som jag har till ett prov vi ska ha på onsdag. Ni ska i alla fall få ett litet smakprov på vad som kommer innan jag fortsätter min pluggande resa mot galenskap!