LOL lan

Ja, jag har lanat lol hela natten (jag råkade visst somna till en liten stund). Det var mysigt och roligt. Problemet är bara att jag inte alls är bra på lol men alla andra jag körde med var mer än dubbelt så bra... Vi såg på Narnia också, vi som inte orkade spela heela tiden. Eller ja, jag såg en halvtimma, sen sov jag.. Vaknade sen igen av att några hade väldigt roligt åt någonting: bilden som kommer här nedan, jag skrattar också, fortfarande, varför vet jag egentligen inte hahaha.. Egentligen borde jag skriva på en text som jag ska lämna in idag och som jag inte ens börjat skriva på. Men min hjärna fungerar inte så jag får göra det efter att jag sovit en liten stund. Så godnatt!
 
Visst passar Nicolas Cage som E.T...!?
 
 
 


jag är trött.

Äntligen fredag! har varit på bok och biblioteksmässan med klassen idag. Det var chill, man fick godis. Efter att ha ätit upp nästan all dumlekola (inte ensam, Philip var också skyldig...) som fanns vid en monter åt vi och diskuterade hamstar och mackor bakom kylskåp och sånt där man brukar prata om när man äter. Eftersom jag inte har planerat min läxläsning särskillt bra hade jag glömt papper som jag ska ha prov på i skolan och så ligger jag lite efter med min uppsats som ska vara inne idag innan 00.00. Känner att jag borde göra det. Men jag orkar inte.... Utan istället hamnar jag här med musiken och irriterar mig fortfarande på att jag inte kan publicera videoklipp på bloggen (varföööör?) Ska testa ändå nu, antingen så ser ni den fantastiska låten Doorways av Radical Face här under eller så är det bara vitt. Jag hoppas på det första!
 


musiktime

jag hatar min blogg. tänkte ge bort lite av min musik till er. men den vill inte. :(


Jag har CS5 på min dator!!!!

Fick reda på idag att jag har Photoshop CS5 på min skoldator! Här jag har suttit och redigerat bilder i en redigeringsversion av paint och så har jag photoshop utan att veta om det, inte roligt.. Nu ska jag lämna musiken och skolarbetet på datorn och dra hem från skolan och plugga ännu mer. 
 


Snabbinlägg

Jao här har jag kul och sitter och pluggar historia. Har prov på heela historien, från forntiden till 2000 talet. Läser igenom alla härliga sidor och försöker få in något i min skalle som är lite trög idag. Nej men nu ska jag läsa om Robin Hoods tid :)


diagramritning

Sitter på mattelektionen och leker med LibreOffice Calc: jag ritar diagram. Men eftersom jag lärde mig det i grundskolan anser jag att jag redan kan det och kan blogga istället! :) Fast nu ska vi göra cirkeldiagram och det kan jag faktiskt inte så, adieu och här kommer den fina kamelen som har en stadig plats på min blogg



hösten är verkligen här...

Här sitter jag hemma framför datorn och är allmänt kall. Har precis varit i stallet och jag kan inte säga annat än att det är höst ute... 
Igår hade jag fullt upp med att göra ingenting. Som tur var fick jag några minuter ledigt från att inte göra någonting så jag satte mig med pennor och papper och fick ihop något som jag inte kan säga att jag är supernöjd med, men nöjd är jag med att jag kan säga att jag fick någont gjort i alla fall! :)
Men eftersom jag vill ha betyg över F tror jag att jag ska analysera lite politik, så hejdå bloggen och fram med skolarbete och överstrykningspennor! 
 
 


så vackert..

.godmorgon eller goddag, vad som nu passar! här sitter jag då framför min dator och försöker rita ett öga, måste säga att det går sådär. Eftersom jag gillar att bli inspirerad av musik sitter jag och lyssnar på pianomusik, och ja det är vackert! 
Har blivit väldigt inspirerad av att börja lära mig mer piano. Ja så mycket att jag lagt elgitarren åt sidan och bara spelar piano och akustisk gitarr (skulle köpt stålsträngar idag, men jag är ju så lat att det aldrig blir av..). Kul för mig, synd för mina vänner i bandet.. Så samtidigt som jag ritar lyssnar jag alltså på den pianolåt som jag håller på att lära mig, den är fin tycker jag :) 
(eftersom jag har lite otur också fungerar det inte att lägga upp den här så det får bli länk istället!! http://www.youtube.com/watch?v=LvEXqjnuQww)


SuperFredag

Hemma efter en grym kväll med härligt folk! Var på superfredag (ungdomsgudstjänst och tårtkaos denna gång) och vi bakade tårta. Vi, i grupp sju, gjorde den finaste av alla (eller inte). Den var inte god i alla fall så efter att ha ätit en bit mår jag rätt illa just nu... kan också bero på att jag är väldigt trött och borde sova, tycker bara inte att klockan är tillräckligt mycket än för att gå upp för trappan till sovrummet. Känner att det här inlägget inte hänger ihop någonstans, så nu ska jag fortsätta chatta med folk som inte bryr sig om hur konstigt det blir när man skriver! Ciao :)


Nu är jag tillbaka igen!

Jag kommer och går men bloggen består... Nu har jag i alla fall bestämt mig för att vara tillbaka under ett tag, får se hur länge det blir eftersom jag inte kan säga att jag blir särskillt långvarig i mitt bloggande..! 
Nu tänkte jag satsa mer på att detta ska bli en blogg där jag lägger upp vardag och det jag ritar och målar, eftersom det är en stor del av vad jag faktiskt gör! så fortsätt läs om du vill :)