Peace of Peas

jag vet att jag inte bloggar så ofta som jag borde. jag vet att jag tappat nästan alla mina läsare. Men nu är jag här i alla fall :D Denna eftermiddagen har inte varit rolig. Den har bestått av plugg, plugg och ännu mer plugg. Musik också såklart, men det är en självklarhet!
Har nog äntligen skrivit färdigt min inlämningsuppgift om befolkningen på jorden! Så nu ska jag ut på en promenix innan jag ska skrämma upp mig med lite amnesia!
Igår hade vi allmänt roligt på biologin, vi räknade ärtor! Jag måste säga att vi inte var så bra på det. Men vi fick i alla fall göra lite peace av peas! verygoodgummisnodd! så här får ni lite fina bilder på ärtor och klaras händer

 
 
 
 
 


I'm Back!

jag vet att det var längesen jag bloggade. Men så blir det när man är alldeles för trött för sitt eget bästa och inte orkar göra mer nytta än att äta och sova. Nej men nu är jag tillbaka! Alla jublar såklart... Gillar att jag varit i skolan sen åtta imorse och att resten av min klass börjar tio i tio... Vad gör man inte för att ha ett härligt litet utvecklingssamtal. Men nu kom det fler folk som jag ska umgås med. Hejdå!


den sidan av mig som gillar fina bilder

känner ni för att lära känna den sidan bättre så tycker jag absolut ni ska kika in på min tumblr blogg: frostyflower.tumblr.com. Ja den brukar uppdateras lite oftare än min vanliga blogg. Känner ni fortfarande att ni verkligen vill ta del av mitt extremintressanta liv så kanske ni ska stanna kvar här också, ditt och endast ditt val! 


.................

då var det lördag och jag ska snart iväg. Dagen har varit vanlig. Jag har ridit, ätit, sovit, talat ut om min lilla kris för min bästa vän, ätit, suttit vid datorn och väntat. Ja nu finns det inte mycket mer att säga tycker jag. Så tjolahopp!


godnatt

godmorgon, godkväll, godnatt och allt där emellan. Jag är trött. Jag ser inte ens vad jag skriver. Jag borde verkligen sova. Det ska jag göra snart men att gå upp för trappan känns just nu alldeles för ansträngande. Hejdå igen!


nostalgikväll

här sitter jag och nostalgiar med underbar musik från Sherlock serien. Blir känslosam av den, sån människa är jag.. Får lite smått panik över att jag måste vänta så länge på att den tredje säsongen ska komma, jag väntade tillräckligt mellan den första och den andra tycker jag! För er som inte har sett den: NI MÅSTE SE DEN DET ÄR DEN BÄSTA SERIEN SOM FINNS, KÄRLEK!!!! ja och så mycket älskar jag den :D 
 
 waaaah så bäst!
 
 


amnesia

ja nu kommer jag väl inte kunna sova mer... spelade amnesia igår och det satte ju sina spår kan man säga. Såg på när en annan spelade det tidigare i veckan, då i ett helt svart rum med flera andra och på en platt-tv, och blev taggad på att köra det själv.. Det var så mycket läskigare att sitta i ett mörkt rum själv med en dator. Hade mardrömmar inatt där jag gick runt i alla korridorer och i bakgrunden spelades "ska vi byta grejer" (tack philip för att du sjöng den...). Så ikväll ska jag spela igen, och nu börjar det värsta. Jag känner på mig att jag inte kommer sova särskilt mycket framöver och jag älskar att sova ...


trötter

nu borde jag nog gå och lägga mig snart, är väldigt trött! Först ska jag bara fortsätta på en av mina halvfärdiga teckningar som jag aldrig blir färdig med. Vet inte riktigt varför det är just några som aldrig blir klara, kan vara för att jag inte alls är nöjd med dem... Nej nu ser jag knappt vad jag skriver. Ni får en glimt av en av mina halvfärdiga bilder innan jag går och sover! :)
 
 


hungrig!!

yees, jag är hungrig igen! Har inte varit hungrig på typ fyra dagar nu och jag fattar inte varför. Har bara tyckt att all mat och allt godis sett allmänt motbjudande ut och inget som jag skulle vilja stoppa i munnen. Eftersom jag endast ätit tre små revben på hela dagen blev jag väääldigt hungrig nu. Hoppas jag fortsätter att tycka mat är gott igen haha! Så nu ska jag äta bakad potatis och njuta av att maten smakar gott igen :D


en bild säger mer än tusen ord..

jag känner inte för att prata/skriva. Ovanligt, jag vet. Men så är det! Därför tänkte jag dela med mig lite av några fina bilder :) och en låt på det eftersom jag tycker det är så kul att lägga ut låtar på min lilla blogg!
 
 
 
 

 
 
 


just listen..

 vissa låtar blir bara inte för gamla...