Mörkrädd

Ja jag är mörkrädd, jävligt mörkrädd!! Sitter på bussen ensam (okej en chaffis också, så bra kör jag inte) och vet inte vad jag ska ta vägen. Är allmänt rädd att någon konstig snubbe ska gå på och skrämma skiten ur mig.. Ser för många konstiga serier. På tal om det; se på The Walking Dead och Mifits. Två serier jag följer nu, like them both men de är väldigt olika!! Men hejdå på er, ska sluta babbla om ingenting och börja skriva vettiga saker :)



Hulesärken

Hemma efter en grym dag! Höjdpunkten för alla hulebäckare; nämligen hulesärken! Det var grymt i år, kanske för att min underbara klass tog hem hela skiten!!! Vi tog hem storvinsten, hur grymt är inte det!? För er som inte vet vad hulesärken är så är det massor av olika aktiviteter och alla klasser är utklädda till något speciellt. Vi hade Harry Potter tema, och vi var helt klart bäst!! :)
Men nu ska jag iväg och köpa mig en longboard!!



Jag reser mig igen

Tro det eller ej men jag tänkte försöka köra igång igen och börja blogga! (Faktiskt inte min egen idé, men det får funka). Så nu tänkte jag försöka starta upp helt på nytt och bli lite mer intressant än sist, vet inte hur men ska försöka skriva om lite annat än min helt vanliga, tråkiga svennevardag! Så om någon där ute läser denna kära blogg får ni hemskt gärna komma med förslag på VAD ni vill att jag ska skriva om!! Såå om ni ger förslag skriver jag mer ;)
Nej jag kan inte vara här längre så hejhopp och so long!


Lol hej tom