Körlektioner

Kom hem från stallet ganska nyss, mockade när mamma var ute och red och sen jobbade jag lite med Glamme som har haft det lite jobbigt senaste tiden. Det gick super, han var avspänd och positiv!

Imorgon är det dags för min första riktiga körlektion, klockan åtta på morgonen haha. Sover ändå inte längre nu när vi har byggjobbare på taket som börjar banka klockan sju... Nu ska jag med mamma och handla och se till att hon köper rätt frukter till mig :)) pusshej!


Jobba jobba jobba...

Idag är det onsdag, tror jag, och det är dags att börja jobba på riktigt. Jag och två kompisar ska starta vårt eget företag nu i slutet av sommaren och det är betydligt mer jobb än vad man kan tro. Förhoppningsvis kommer vi lyckas utan att lägga alldeles för mycket tid på det. Det känns som vi redan är uppe i för många timmar i förhållande till vad vi troligtvis kommer att tjäna. Men det är en bra merit i alla fall. Nu ska jag först upp till stallet och göra lite stallsysslor när mamma rider! Hej så länge!


Luftslottet som sprängdes

Sitter och myser i soffan med en kopp te i handen! Har precis varit och tränat och känner mig sådär härligt trött i musklerna, älskar det!! Nu ska jag snar se film, sista i Milleniumtrilogin!

Imorse var jag uppe i stallet, Snerra fick ny sko eftersom hon lyckades tappa den när vi släppte in de nya hästarna.. Sedan red vi en mysig tur och jobbade mycket med tölten. Den har blivit så fin nu!! Imorgon ska jag upp tidigt till stallet igen och sen blir det att jobba lite. Ha en supermysig kväll 😄🌸






Nytt utseende

Kanske inte är hundra procent jag, men hittade en bloggdesign som kändes ljus och enkel - något som jag verkligen tycker om! Ska ändra bilderna här ovan och även bakgrunden så att den inte är lika "fin" som den är nu. För egentligen är jag inte för så mycket små fina saker med rosa och sånt där! 


Bloglovin tjoho...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3352482/?claim=5ac9av8q9ay">Följ min blogg med Bloglovin</a>


Tillbaka

Nu är jag tillbaka, och ska försöka blogga lite om hästar och annat smått och gott. Lär väl ta ett tag innan jag kommer igång igen. Först och främst ska jag uppdatera utseendet på bloggen lite, dags för det tycker jag! Hoppas du känner att du vill fortsätta läsa vidare!