Einfari<3

Blev lite deprimerad när jag kom hem och kollade igenom gamla bilder på hästar. Hittade bilder på Einfari där han var helt frisk och glad. Glad är han väl fortfarande men ögat kommer aldrig bli som förut..
Skulle rida honom förra måndagen och såg med en gång att hans öga var konstigt, det hade blivit som en klump som låg ovanpå ögat. Vi ringde hans ägare som sedan kom och ännu lite senare kom veterinären som konstaterade att han fick åka in till Slöinge (klinik). Där opererades han med en gång och man visste med en gång att synen inte skulle gå att rädda. Saknar hans närvaro i stallet, han och Myrkvi gick alltid ihop, har gjort i flera år nu. Vet fortfarande inte när han kommer hem eller om han måste ta bort ögat, hoppas han kan behålla det även om synen är borta.
Det kommer bli en lång period med träning där han får vänja sig vid att bara ha syn på ena ögat när han kommer hem. Hoppas han blir helt återställd (så återställd han kan bli) och att han lyckas vänja sig. Hästar kan ju faktiskt klara sig utmärkt utan ett öga, det finns det många exempel på. Mina tankar går till Einfari, och såklart hans ägare, måste vara jobbigt för henne också!


Elin

Det är min mormors häst..!

Vet du hur det gick till?

Har inte sätt han på JÄTTE länge!! ;(

Mormor ringde och sa allt det där om vad som hade hänt.!

Tea

Elin:

Antagligen fick han en pinne i ögat eller liknande.

Du kan ju prata med henne nästa gång du träffar henne :)

Har inte heller träffat henne eller Einfari sedan olyckan,

men vet att Einfari mår mycket bättre och snart kommer hem :)




NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR